Benvinguts

Benvinguts al meu blog, espero que el hi agradi aquest blog. Aquest blog s'actualitzarà cada cap de setmana.

benvinguts

Benvinguts. Aquí trobareu totes les notícies actualitzades cada cap de setmana.

Buscador de google

diumenge, 19 de desembre de 2010

Cura del Sida!!!

Un trasplantament de sang molt poc comú sembla haver curat a un nord-americà delvirus que causa la sida, però els metges van advertir que aquest no podria ser unmètode per a un ús generalitzat. L'home, que  uns 40 anys i viu a Berlín, va rebre untrasplantament de cèl lules mare sanguínies per tractar la leucèmia el 2007. La sevadonant no només era compatible per a la seva sang sinó que tenia una mutaciógenètica que li dóna una resistència natural al VIH.


Ara, tres anys després, el receptor del trasplantament ha deixat de mostrar signes de leucèmia o de VIH, segons un informe a la gaseta científica Blood.
"Aquesta és una prova interessant del concepte que un pacient podria ser curat del VIH amb mesures extraordinàries", però és massa arriscat com perquè es converteixi en una teràpia regular, fins i tot si es poguessin trobar els donadors compatibles, va dir el metge Michael Saag de la Universitat a Alabama a Birmingham.
Saag expresident de l'Associació Mèdica per al VIH, una organització de doctors especialitzats en el tractament de la sida.
Els trasplantaments de moll d'os, o més comunament en aquests dies, de cèl lules mare sanguínies, es realitzen per tractar el càncer i els riscos que representen per a les persones saludables són desconeguts. El procediment implica destruir el sistema immune original dels malalts amb medicines poderoses i reemplaçar amb les cèl lules del donant per crear un nou sistema immune. La mortalitat d'aquest tipus d'operacions o les seves complicacions pot ser de 5% o més, va dir Saag.
"No podem aplicar aquest mètode particular als individus saludables ja que el risc és massa alt", especialment quan les medicines poden mantenir al VIH controlat en la majoria dels casos, va dir Saag. A menys que una persona amb VIH també tingués càncer no es consideraria un trasplantament, va afegir.
Quan va sorgir per primera vegada el cas de l'home curat fa dos anys el metge Anthony Fauci, director de l'Institut Nacional de lèrgies i Malalties Infeccioses, va dir que el procediment era massa costós i arriscat com perquè resultés una cura pràctica, però que podria donar més pistes per a utilitzar una teràpia genètiques o altres mètodes per aconseguir el mateix resultat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Enllaçam

Lliga BBVA

QUINA NOTA LI POSEU A AQUEST BLOG??????

Almeria 0-8 FCBarcelona

Más vídeos en Antena3

eu.playstation.com | Noticias

QUI GUANYARÀ LA LLIGA D'ESPANYA?

Trobeu just que messi hagi rebut la pilota d'or ???

Frases cèlebres

Hamster

Drake Bell (Telegraph)

Com possar aquest blog en la teva pg principal de Google Chrome.

Com possar aquest blog en la teva pg principal de Google Chrome.

BLOG DAY

Blog Day 2010

ARANYA

ACUDIT DEL DÍA