Benvinguts

Benvinguts al meu blog, espero que el hi agradi aquest blog. Aquest blog s'actualitzarà cada cap de setmana.

benvinguts

Benvinguts. Aquí trobareu totes les notícies actualitzades cada cap de setmana.

Buscador de google

divendres, 7 de gener de 2011

Alemanya tanca més de 4.700 granges per la contaminació en els pinsos

Més de 4.700 granges han estat tancades a Alemanya després de constatar que els seus animals estan contaminats amb dioxina, encara que les autoritats han insistit que es tracta d'una mesura preventiva, ja que els nivells detectats no constitueixen un risc per a la salut humana.
La majoria de les explotacions clausurades estan en l'estat de Baixa Saxònia, situat al nord-oest del país. El Ministeri d'Agricultura alemany ha indicat que no es reobriran fins que finalitzin els exàmens realitzats al bestiar i es constati que està lliure de dioxina, recull la cadena BBC.
Per la seva banda, la Comissió Europea ha confirmat que Alemanya ha exportat recentment dos lots d'ous "produïts a partir d'aliments contaminats" amb dioxina a Països Baixos, un dels quals va ser al seu torn reexportats al Regne Unit, barrejat amb altres productes per alimentació animal.
L'Executiu comunitari encara està a l'espera que es verifiqui "que no hi hagi productes contaminats" exportats a altres països de la Unió Europea, per al que s'estan duent a terme les anàlisis pertinents, ha explicat el portaveu de Salut de la Comissió,Frederik Vincent.
L'origen de l'alerta sanitària es situa en una empresa holandesa que va proveir a la fàbrica alemanya Harle & Jentzsch de greixos contaminades amb dioxina per a la producció de pinsos. Les partides afectades van ser distribuïdes en diverses granges de Rin del Nord-Westfàlia (oest), Baixa Saxònia (nord-oest), Saxònia (est), Saxònia-Anhalt i Turinga (centre) i Brandenburg (nord-est).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Enllaçam

Lliga BBVA

QUINA NOTA LI POSEU A AQUEST BLOG??????

Almeria 0-8 FCBarcelona

Más vídeos en Antena3

eu.playstation.com | Noticias

QUI GUANYARÀ LA LLIGA D'ESPANYA?

Trobeu just que messi hagi rebut la pilota d'or ???

Frases cèlebres

Hamster

Drake Bell (Telegraph)

Com possar aquest blog en la teva pg principal de Google Chrome.

Com possar aquest blog en la teva pg principal de Google Chrome.

BLOG DAY

Blog Day 2010

ARANYA

ACUDIT DEL DÍA